COL·LABOREM? 2018-05-08T11:20:36+00:00

BUSINESS  COACH


Avui en dia la gent no en té prou en tancar-se en un treball i complir amb una rutina. Busca dedicar-se a quelcom que l’ompli, que desenvolupi els seus talents, vaigi d’acord amb seus valors i que la seva tasca ajudi i inspiri a les altres persones a emprendre un camí de realització personal. Les persones els hi agrada ser creatives i gaudir amb els coses que fan, sentir-se útils i plens amb les seves accions.

A l’era de la consciència les persones volem cuidar i respectar tots els éssers vius i el planeta per viure tots amb harmonia. Nosaltres, a través de la innovació social oferim camins econòmics que empoderen a les persones i els ajuden a desenvolupar els seus talents, d’una forma col·laborativa, creant comunitats empàtiques on s’enriqueixen mútuament podent crear així noves i poderoses realitats.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ

EDUCACIÓ CREATIVA


El món està canviant i hem de saber adaptar-nos a aquests canvis. Les regles del joc de l’era industrial estan obsoletes. Per poder crear prosperitat en aquesta revolució 4.0 necessitem conèixer les regles del joc d’aquesta era.

Necessitem una nova educació que empoderi a les persones a qüestionar-se tots els aspectes de la vida i desenvolupar els seus talents per tal d’emprendre una aventura on la seva prosperitat sigui el resultat de la seva evolució personal, capacitat col·laborativa i participació en la cura pel medi ambient.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ

CONSULTORIA SOSTENIBLE


Estàs interessat en l’ecologia?  Vols ajudar-nos a crear un món més sostenible? Et consideres una persona respectuosa amb els éssers vius i el medi ambient? T’agradaria saber com millorar el medi ambient fent el què ja fas?

Ens em adonat de l’energia que significa el consum. Tots sóm consumidors i amb les nostres compres financem l’economia actual. A través de les nostres plataformes, tenim las capacitat de sincronitzar aquest consum i crear una realitat més sostenible, ètica i conscient, creant al mateix temps una economia verda.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ

PROFESSIONALS I EMPRESES


Amb l’equip de Talent Creatiu, ajudem a les empreses i als professionals a guanyar visibilitat a internet, posicionar-se i millorar el branding, augmentar la facturació, reduir despeses, aportar valor i potenciar un procés d’innovació.

Estem a l’era de la consciència i les persones ja no ens conformem amb un producte o servei bo, sinó que mirem que tant els productes i serveis, com l’empresa que hi ha darrere estiguin alineats amb aquesta consciència.

Estudiem com implementar aquests objectius per a cada professional i empresa, tot reforçant la personalitat pròpia i ampliant aquests conceptes per oferir més valor al seu entorn.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ

VOLUNTARIS


Veiem molt important en aquest camí de realització personal, l’oferir part d’aquesta riquesa que estem generant a aquestes altres persones que tenen unes condicions molt difícils. Col·laborem amb ONG’s i associacions en la seva tasca d’ajuda. Oferim canals per fer arribar els donatius del nostre entorn a aquestes entitats en la seva tasca.

Si estàs ajudant a les persones més necessitades del planeta, a través d’ONG’s o associacions. Nosaltres et podem ajudar amb idees creatives a explorar noves formes de finançament per aquests projectes.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ

EMPRÈN AMB TALENT CREATIU


Som un moviment internacional d’emprenedors conscients, que tenim com a propòsit empoderar a les persones i ajudar-les a emprendre per crear la realitat que vulguin viure.

T’ajudem a construir la teva comunitat a partir de la creativitat, la innovació social, la consciència i el respecte al medi ambient i als éssers vius. Junts creem la teva marca personal a base dels teus valors, talents i el teu propòsit.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFORMACIÓ