DURGA 2020-04-09T00:21:14+00:00
Visc cada dia connectada amb el meu súper heroi interior, enfocada a crear un canvi, desenvolupar-me, connectar amb persones, treure el millor de mi i de les persones que em rodegen, construir un món sostenible, social, ètic, empàtic i saludable. Sento que la única forma de viure avui en el món és amb consciència, col·laboració i treballant pel bé comú.

La meva vida és un constant canvi, dirigida per l’evolució, la incertesa, la força, l’alegria i la motivació. Em considero una revolucionària pacífica, una realitzadora de somnis, una bomba energètica destinada a crear noves i millors realitats.

Vaig néixer a Navarcles, un poble al costat de Manresa. La meva infància va ser una de les etapes més felices de la meva vida, en gran part perquè va ser quan va néixer la meva germana petita. Un dels millors regals que m’ha donat la vida.

L’adolescència, al contrari, va ser una de les etapes més dures i complicades per a mi, ja que se’m van morir els meus quatre avis, la meva tieta i un dels meus millors amics. Això va ser un cop molt fort, em va portar a entendre que has de viure la vida al màxim i sempre fent el què t’agrada i el què vols fer perquè en qualsevol moment te’n pots anar. A més va ser una època en la que em sentia molt sola, tenia diversos problemes a l’escola i no estava a gust, però gràcies a això vaig tenir molt temps per començar-me a fer preguntes i a descobrir-me, cosa que va marcar un canvi en mi.

Una altra de les coses que recordo es que em costava molt obrir-me i això va fer que aprengués a escoltar a les persones. Recordo que la majoria dels meus amics em deien que era fàcil parlar amb mi.

En mig de tot aquest batibull, vaig entrar al batxiller i allà vaig conèixer un noi amb el qual vaig tenir una relació súper extremadament tòxica (i tot i així súper extremadament es queda curt de lo tòxica que va ser). Totes aquelles respostes que havia trobat respecte a com era i què m’identificava, vaig perdre-ho tot, va ser com una involució accelerada, que quan em vaig adonar ja no sabia ni qui era, ni què era el bé i el mal. En fi, una etapa horrible. Però ara que m’ho miro amb perspectiva em va ajudar molt a saber establir límits i tenir molt clar quines coses vull a la meva vida i quines no.

En acabar aquesta relació, necessitava tornar-me a trobar, saber qui era i tornar a tenir les coses clares com les havia tingut. Em va costar bastant, ja que partia d’un punt d’incertesa total. Al retrobar-me tenia un concepte de les coses molt més madur, mirava el meu voltant d’una forma més profunda i intensa. Sentia que era més conscient i em responsabilitzava de tots els meus actes. I des d’aquell moment visc connectada amb el meu súper heroi interior, amb el meu propòsit i compromesa al 100% a ajudar als altres a viure d’una manera conscient, feliç i plena.

Els meus pares sempre han sigut un exemple per mi i la meva inspiració a l’hora de prendre varies decisions a la meva vida. Han marcat moltes diferències en els meus valors i la meva forma de veure el món.

Els meus pares són persones extremadament emprenedores, que sempre han buscat la llibertat, l’evolució de l’ésser humà i la felicitat. Han viscut i viuen la seva vida a través d’aquests valors i sempre han lluitat per fer d’aquest món un lloc millor.

Des d’abans de que jo naixés, els meus pares ja eren vegetarians, feien ioga i meditació. Sempre els hi ha interessat el creixement personal i han anat a un pilot de cursos. També els hi ha interessat molt l’alimentació i en concret la meva mare s’ha tret títols de nutricionista i alimentació saludable. Són uns enamorats de la vida, dels animals, de la terra i de les persones. Els hi encanta viatjar i també són molt familiars. Sempre busquen el bé, ajudar a les persones i cuidar tot el que hi ha en aquest món que ens rodeja.

Els meus pares abans de que jo naixés van decidir emprendre aquest projecte. Quan vaig néixer, ells ja havien creat un estil de vida del qual tenien absoluta llibertat per fer el què volien i quan volien. Això va fer que jo creixés amb uns pares sempre a casa, que em portaven a moltes  xerrades de creixement personal, que m’ajudaven a valorar el medi ambient i els animals. També em van ensenyar a ser empàtica amb les persones i a viure i veure el món sempre amb bons ulls, mirant sempre l‘abundància de tot el què ens rodeja. Vaig créixer en un entorn feliç, de superació personal, d’abundància i de consciència.

 La família és un gran valor i suport. Poder passar temps de qualitat amb ells, treballant junts, potenciant-nos mútuament, t’obre a universos que mai t’hagueres pogut imaginar, on descobreixes infinitat d’aspectes i sempre de la mà de la nostra passió i  propòsit: ajudar a les persones a evolucionar i realitzar els seus desitjos.

Aquest creixement personal que ells van fer, va afectar a la nostra educació. Recordo que quan creia que alguna cosa era impossible sempre em deien que impossible només existeix a la teva ment. Sempre ens donaven el poder a nosaltres de ser i de fer el què volíem, ens deien que nosaltres erem les responsables de viure la realitat que volguéssim viure, que si hi havia alguna cosa que no ens agradava estava a les nostres mans canviar-ho. Sempre estaven al nostre costat però no per dir-nos què havíem de fer, sinó per ajudar-nos a aixecar quan quèiem i donar-nos força per seguir endavant.

La vida que ens havien donat els meus pares, els valors que ens havien transmès a la meva germana i a mi, com actuaven davant les adversitats, com es comportaven amb tothom i sobre tot entre ells dos, la seva filosofia de vida, la seva bondat per ajudar a les persones a aconseguir el què volen i a atrevir-se a ser qui volen ser. Tot un exemple que em va inspirar a seguir els seus passos. Volia ajudar al món, a que les persones evolucionin i es connectin amb el seu súper heroi interior. Volia dedicar-me a ajudar i per això em vaig embrancar en aquesta magnífica aventura.

Sento que en aquesta vida només hi ha una forma de ser feliç. Fent aquelles coses que t’apassionen, connectan-te amb el teu súper heroi interior i aportant valor al món. Per això crec que la millor opció és l’emprenedoria.

Basant-me en el meu súper heroi interior i el meu propòsit he creat el meu univers personal i professional. Per això ara em dedico a ajudar a les persones a que connectin amb el seu súper heroi interior, els seus valors i els seus talents, per tal de que junts i col·laborativament dissenyem un pla per portar-ho a la realitat.

No importa en quin punt del camí estiguis sinó a quin punt vols arribar i perquè. Supera les pors, les limitacions, les creences i els condicionaments que et limitin, perquè en realitat ens els posem nosaltres. Pensa que ets un ser de llum, un ser il·limitat, que tens els talents i el potencial per crear una vida abundant i plena. Recorda, si t’ho pots imaginar ho pots crear.

Mai havia sigut tant fàcil empoderar-nos, connectar amb el nostre súper heroi interior, tenir accés al coneixement, a persones i a recursos per convertir-nos en creadors de noves realitats. Tot ha canviat, internet, les xarxes socials, la revolució 4.0, l’economia col·laborativa i les noves tecnologies ens apropen a un univers ple d’oportunitats on podem accelerar el procés, connectar-nos entre nosaltres i crear economies, projectes i causes socials.

      Col·laborem?

No n’hi ha prou en tenir idees o voler canviar el món. Si decidim començar en aquest projecte, per crear un canvi a les nostres vides, hem de saber emprendre, comunicar, connectar, recomanar i sobre tot tenir una estratègia i un pla d’acció adequat per a tu.

Si ets un emprenedor conscient, social i espiritual, que et negues a creure en les coses establertes, vols millorar el món i la teva vida, vols connectar amb el teu súper heroi interior, vols ajudar a les persones a connectar-se amb elles mateixes, tenir una vida més plena i próspera, et qüestiones tots els aspectes de la vida, vols crear un canvi en aquest gran planeta i vols ajudar a moltes persones a través de la teva passió i els teus talents, aquest és el teu lloc.

Aquí trobaràs recursos per empoderar-te, conèixer-te, millorar els teus resultats, emprendre amb consciència, treure tot el teu potencial, crear, desenvolupar i posicionar la teva marca personal i adaptar-te a la revolució 4.0, on emprenem de forma social, col·laborativa i sostenible. Penso que l’emprenedoria és l’eina més eficaç de transformació personal i creació de progrés, i per això us animo a que formeu part d’aquest gran equip. Prenguem partit de tot el què passa al nostre voltant, fem-nos-ho nostre i canviem o creem les realitats que vulguem viure.

La Durga és una activista de la connexió de Talent Creatiu: El moviment d’emprenedors conscients i socials més gran a nivell internacional.

És una de les principals líders de Catalunya, ajudant a emprenedors a construir start ups socials i sostenibles.

Crea comunitats de consum conscient i ajuda als emprenedors a connectar-se amb ells mateixos i el seu entorn per tal de potenciar els seus talents i valors. Entrena i educa a emprenedors perquè desenvolupin les seves habilitats i aconsegueixin els seus objectius.

Tenim l’objectiu de crear un univers que es regeixi per l‘ecologia, l‘empatia amb els éssers vius, la llibertat (en tots els sentits de la paraula) i la connexió amb nosaltres mateixos i l’entorn.

Ens ajudes a aconseguir-ho? Escriu-nos aquí.

 • Podria viure a base de fruita.
 • Eina anti-estrès: mastegar pastanaga.
 • Actituds que eliminaria: pessimisme, derrotisme i negativisme.
 • Els meus animals preferits: els cavalls i els felins.
 • M’encanta veure pel·lícules de tot tipus excepte de por, fàstic i suspens.
 • Habitualment em perdo en l’univers de Youtube (a vegades se me’n va de les mans).
 • Per la ciutat sempre a peu.
 • Visc amb la meva parella i els nostres gatets Sky i Floc.
 • Les meves ciutats preferides? No en tinc, m’encanta cada raconet del món.
 • Una de les meves passions? El Make Up! 
 • Els meus principals valors: amor, sinceritat, espiritualitat, connexió i col·laboració.